Administracions

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

ERC denuncia un ús indegut del padró i el govern local diu que és legal

El grup municipal d'ERC a Sant Quirze del Vallès ha emès un comunicat en què denuncia un ús indegut del padró per part de l'Ajuntament, en referència als tres actes de benvinguda als nous empadronats que es van portar a terme fa uns dies a la masia de Can Barra i a la Torre Julià. Segons ERC, amb la convocatòria de veïns, es va vulnerar la llei de protecció de dades personals i, per aquest motiu, es vol dirigir a l'Agència Estatal de Protecció de Dades.

El govern local, per la seva banda, ha emès un comunicat de rèplica en què acusa ERC de fer “declaracions falses”. Segons diu, els actes en qüestió eren de “presentació de serveis”, ja que l'objectiu era lliurar un port USB als últims empadronats per tal que puguin tenir a l'abast tota la informació del municipi amb les possibilitats d'actualització que no té una guia de paper. “L'ús per serveis és legítim segons diverses sentències, i té el suport i la validació de la secretaria”, conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.