Infraestructures

Bellreguard rep 15.000 euros per millorar la platja

La comanda de gestió signada amb l'Agència Valenciana de Turisme deriva als ajuntament el manteniment de les seues platges durant l'estiu

Un any més, Bellreguard, en virtut a la comanda de gestió signada amb l'Agència Valenciana de Turisme, rebrà una ajuda de 15.000 euros per escometre millores en les instal·lacions a la platja. És per això que la subvenció es destinarà a completar una actuació que va començar en el 2010 i que consisteix en la fixació de les escomeses dels rentapeus al mur del Passeig marítim.

L'actuació evitarà que any rere any, i a causa dels freqüents temporals, les corrents i les fortes ones descobrisquen i deterioren les instal·lacions de canalització de l'aigua des de la central de subministrament ubicada en la pròpia platja.

La comanda de gestió, encara que ha reduït el seu import en 3.000 euros respecte l'any passat, permet als ajuntaments executar les tasques de manteniment de la seua platja, la qual cosa fins fa tres temporades era competència de la Generalitat Valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.