Medi ambient

vilassar de dalt

Campanya en favor del consum responsable

La Comissió Dindori engegarà demà la campanya de sensibilització Un altre consum és possible: o canviem d'actitud o haurem de canviar de planeta. L'entitat, que gestiona els fons municipals de cooperació internacional, vol insistir així en el consum responsable fent reflexionar i actuar per evitar el deteriorament del medi ambient i el repartiment injust de la riquesa.

Segons els organitzadors de la campanya, actes com el de demà al vespre al Casal Popular, l'espectacle teatral No et consumeixis, mostren com els consumidors tenen una responsabilitat i també un poder per influir directament en el funcionament de l'economia i del món en general, perquè es poden triar els productes mirant, a banda del preu, l'impacte ambiental, social i ètic de les empreses que els elaboren. La campanya inclourà un espectacle de titelles, una fira d'intercanvi de llibres per Sant Jordi, xerrades i tallers pràctics, però un dels punts més efectius podria ser el mercat d'intercanvi del 8 de maig, en el qual es farà evident que, mitjançant l'intercanvi d'allò que no es vol, el que podria convertir-se en un residu passa a ser un recurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.