Infraestructures

L'ALDEA

Foment podria continuar la variant a l'estiu

L'alcalde de l'Aldea, el republicà Dani Andreu, ha manifestat que el Ministeri de Foment podria continuar les obres de construcció de la variant de l'N-340 el mes de juliol que ve. Foment ha començat les obres de condicionament dels camins rurals adjacents a l'autopista A-7, una part dels quals van fer malbé la maquinària amb què es feien les obres de la variant, una actuació que du a terme la constructora Becsa i que l'alcalde de l'Aldea considera que és “un primer indici” que Foment torna a invertir a l'Aldea. “Foment ens va comunicar per carta al febrer que la variant de l'Aldea era una obra prioritària i que tenia consignació pressupostària; no poden tardar a començar els treballs”, ha manifestat Andreu, que ha assegurat també que ja està gairebé resolt administrativament el tràmit per modificar el traçat.

Les obres de la variant de l'N-340 al pas per l'Aldea es van aturar el 31 de juliol del 2010 per la retallada pressupostària al Ministeri de Foment, quan ja estava executada un 45% de l'obra. Enguany la infraestructura té una dotació pressupostària de 15,3 milions d'euros, que permetran enllestir la via. La variant té una longitud de 8 quilòmetres i un pressupost global de 26 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.