Infraestructures

altafulla

Blanco diu que es desdoblarà l'N-340

Recorda que tan sols cal redactar el projecte entre la Móra i l'accés a l'AP-7

El ministre de Foment, José Blanco, es va comprometre ahir a “impulsar” el desdoblament de l'N-340 en el tram d'encara no quatre quilòmetres entre el final de l'autovia A-7 a la Móra i l'accés a l'autopista AP-7 a l'altura de Torredembarra, tal com li va plantejar el senador de CiU Josep Maldonado. Blanco va recordar que aquesta actuació ja està planificada, i fins i tot va recordar que l'estudi informatiu –que abraça tot el nou tram de l'A-7 fins a Vilafranca del Penedès– ja està aprovat i amb els tràmits ambientals superats, de manera que el següent pas ja serà la redacció del projecte per poder procedir a contractar l'obra, en el marc de l'impuls a l'autovia del Mediterrani.

Blanco, això sí, també va assegurar, en resposta a la cambra alta, que el punt quilomètric 1.171 de l'N-340, al límit entre Tarragona i Altafulla, compleix de “manera estricta” la reglamentació tècnica de carreteres, i que els tres accidents greus, amb set víctimes mortals, que s'hi han produït enguany han estat deguts “a raons alienes a l'estat de la via”. El ministre, que va retreure la falta de “ponderació” de Maldonado quan li va recordar que els accidents es van produir per altres causes imputables als conductors, també va recordar els treballs addicionals que ja s'hi van fer la setmana passada, que els Mossos d'Esquadra havien catalogat d'urgents en un informe que van fer arran dels accidents, segons el senador.

Maldonado es queixava ahir de la “falta de concreció” de la resposta de Blanco, per la qual cosa la setmana vinent insistirà en el tema amb la presentació d'una altra pregunta parlamentària en què demanarà més detalls del pressupost i els terminis de l'actuació que Foment pensa fer a la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.