Urbanisme

vilassar de dalt

Ca Nolla continua sent la solució al dèficit municipal

No s'hi farà un mercat, però es valoren una residència o un gimnàs

Ja hi ha fórmula consensuada per equilibrar les finances municipals de Vilassar de Dalt. El nou govern municipal –format per GEVD, OxV, ERC i PSC– ha posat negre sobre blanc les bases de la recuperació econòmica. Unes bases que expliciten que el solar de Ca Nolla, a la part baixa del municipi, no acollirà el segon mercat municipal. Aquesta mesura, molt controvertida al municipi, va dinamitar el pla de sanejament proposat per l'exalcalde Llorenç Artigas en la recta final del seu darrer mandat.

Ara s'ha acordat desestimar aquest projecte, però la parcel·la, situada molt a prop de l'autopista, continua essent estratègica per eixugar el dèficit municipal. En aquest sentit, les forces de govern s'han marcat com a deures estudiar la viabilitat d'altres equipaments que puguin generar negoci com ara una residència geriàtrica, un centre esportiu amb gimnàs de grans dimensions o habitatge dotacional amb una zona comercial. “Necessitem ingressos atípics per remuntar la situació”, explica el nou alcalde, Xavier Godàs (GEVD). El nou govern també estudia noves alternatives per Can Manyer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.