Infraestructures

CASTELLAR DEL VALLÈS

GISA repeteix el concurs pel desdoblament de la B-124

La Generalitat, per mitjà de l'empresa pública Gestió d'Infraestructures (GISA), ha obert, per segona vegada, la posada a licitació del projecte constructiu del desdoblament de la carretera B-124, entre Castellar del Vallès i Sabadell. La decisió s'ha pres després que hagi fet fallida una de les empreses de la UTE que va resultar adjudicatària del projecte, l'octubre de l'any passat. El pressupost del projecte és de 255.689 euros sense IVA, i les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins al 25 de juliol. Un cop adjudicat el projecte constructiu, l'empresa disposarà d'un termini de sis mesos per presentar la seva proposta.

La finalitat del projecte és facilitar la mobilitat entre els punts quilomètrics 3,3 i 6,5 de la carretera, que registra un trànsit superior als 31.200 vehicles per dia. A hores d'ara s'està acabant la construcció d'una rotonda, avançada al desdoblament, que preveu dos carrils de 3,5 metres per calçada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.