Urbanisme

vilassar de mar

Primer pas per a la construcció del pont per sobre la riera de Cabrils

Ara s'ha aprovat la redacció del projecte d'una obra llargament esperada que unirà les avingudes Carles III i Lluís Companys per al trànsit rodat

Primer pas perquè una obra llargament reivindicada a Vilassar de Mar finalment es materialitzi. Es tracta del pont que anirà per sobre la riera de Cabrils i que permetrà unir les avingudes Carles III i Lluís Companys, tant per al trànsit rodat com per als vianants. Així, aquest nou eix es convertirà en una de les artèries principals de Vilassar de Mar i permetrà connectar aquestes dues zones encara que plogui i la riera baixi plena.

I és que el ple de l'Ajuntament va donar llum verda a la redacció d'aquesta obra, el projecte de la qual es preveu que estigui enllestit passat l'estiu.

Segons el regidor d'Urbanisme, Desi Camino (CiU), si les previsions es compleixen, el pont es podria començar a construir l'any que ve i les tasques no haurien de sobrepassar els quatre mesos. El regidor va explicar que el pont farà aproximadament uns 40 metres de longitud i que tindrà uns 12,5 metres d'amplada. Aquesta infraestructura s'elevarà 1,5 metres per sobre de la riera de Cabrils i permetrà la circulació de vehicles en doble sentit.

Pel que fa al pressupost de l'obra, serà aproximadament d'un milió d'euros i està previst que l'Ajuntament de Vilassar de Mar busqui el finançament necessari “a través de diverses administracions”, segons va manifestar Camino. “Aquesta és un reivindicació històrica que permetrà connectar el poble a banda i banda sense por de la pluja”, va afegir el regidor d'Urbanisme.

LA XIFRA

1
milió d'euros
costarà aproximadament construir el pont que unirà les avingudes Carles III i Lluís Companys.

LA FRASE

És una reivindicació històrica que permetrà connectar el poble a banda i banda sense por de la pluja
Desi Camino
regidor d'urbanisme de vilassar de mar

Reordenar la circulació a la carretera

L'entrada en servei del nou pont comportarà indefectiblement la reordenació de la circulació a la carretera de Cabrils. Si actualment aquesta via estreta, que depèn de la Diputació, és de doble sentit, un cop hi hagi el pont es mirarà que passi a ser d'un sol sentit, tot i que encara no s'ha decidit si els vehicles hi podran circular de pujada o de baixada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.