Urbanisme

sant pol de mar

Restringeixen la circulació dels vehicles al carrer Nou

La transformació del nucli antic en espai de vianants que es feia els caps de setmana ara és diari i per a tot l'any

El carrer Nou de Sant Pol, el més cèntric del poble i amb unes voreres molt estretes, ha estat durant anys un espai de conciliació difícil entre la circulació dels vehicles i dels vianants. També es tracta de la zona on es concentra el nombre més elevat de comerços del municipi i, en conseqüència, de més afluència de gent. Fins a principis de juliol, tal com recorda l'alcaldessa Montserrat Garrido (CiU), el carrer es tancava els caps de setmana al trànsit rodat i només hi podien accedir els vehicles al pàrquing i “altres casos molt puntuals”.

Una de les primeres mesures del nou govern en minoria de CiU ha estat ampliar les restriccions al trànsit rodat i regular l'espai com a zona de vianants entre les dotze del migdia i les deu de la nit els dies laborables i fins a les onze de la nit els caps de setmana. “Aquesta decisió s'aplicarà durant tot l'any amb l'objectiu de fomentar que la gent faci ús del carrer sense el neguit d'estar pendents dels cotxes”, va precisar l'alcaldessa. En aquest sentit, s'han repartit adhesius als veïns que tenen pàrquing al carrer Nou, s'han tret les jardineres i s'han ampliat les zones de càrrega i descàrrega als carrers Tobella i Manzanillo. “La gent ja ha estat avisada i aviat es començarà a sancionar”, diu l'alcaldessa.

LA FRASE

Volem que els vianants facin ús del carrer sense que estiguin pendents dels cotxes
MONTSERRAT GARRIDO
alcaldessa de sant POl (CiU)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.