Serveis

Compromís per Paterna alerta del tancament de serveis públics

La coalició considera un despropòsit parlar d'acomidaments quan no hi ha personal per a cobrir vacances i matindre uns serveis públics de qualitat

Compromís avisa que allò que pensava aquesta coalició que passaria, malauradament, ha passat. I és que a partir del proper 1 d'agost les oficines descentralitzades d'Atenció al Ciutadà (SIAC) que hi ha als barris de la Coma, Lloma Llarga i Terramelar deixen de donar servei a la ciutadania de Paterna que hi viu.

Aquesta situació es pot qualificar de “kafkiana”, si es recorda que hi ha pendents 27 acomiadaments de treballadors públics. Uns acomiadaments que no s'entenen quan, des del mateix consistori, reconeixen que la feina administrativa s'ha incrementat per l'augment de consultes i peticions de la ciutadania.

En opinió de la coalició valencianista, la situació és un despropòsit absolut perquè es parla d'acomiadaments de quasi 30 persones, quan no hi ha treballadors per a cobrir vacances i donar uns serveis públics de qualitat a la ciutadania de Paterna”.

Segurament, aquestes decisions no són més que la mort anunciada dels serveis públics a Paterna, que van agonitzant amb el degoteig de retalls laborals que fa i farà Lorenzo Agustí. La seua gestió provocarà —em opinió del regidor Juanma Ramon— “el caos en departaments com serveis socials, d'on sabem que està previst que tres persones vagen a l'atur”.

La negativa del regidor de Personal, Jesús Giménez, perquè els partits de l'oposició estigueren a la Mesa de 'No Negociació', “diu molt en contra de les seues formes i de la falta de transparència, a més de la improvisació amb que està actuant, desdient-se continuament i entrant en contradiccions amb la paraula definitiva del seu superior que és Lorenzo Agustí, qui en reiterades ocasions l'ha desautoritzat”, afegeix el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón. “Si finalment es confirmen els acomiadaments previstos i els que puguen vindre, a més de les famílies afectades, tots patirem la manca de serveis públics de qualitat”, conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.