Administracions

maresme

Arenys de Munt denuncia en el web els solars bruts

L'Ajuntament d'Arenys de Munt ha fet pública en el web la relació de requeriments que des del consistori s'han engegat a propietaris de solars que han de ser netejats per diversos motius, com per exemple risc d'incendi, riscos per a la sanitat i salubritat pública i proliferació de plagues. La llista es fa accessible al ciutadà del municipi, que podrà consultar aquests avisos i fer-ne seguiment, perquè l'estat del tràmit s'anirà actualitzant periòdicament, segons confirmen fonts municipals. L'objectiu de la mesura, que s'engloba en la nova política informativa que ha posat en marxa el govern de la CUP i CiU, és “que els propietaris es conscienciïn de la necessitat de mantenir nets uns espais que, malgrat ser privats, si presenten un estat de conservació deficient poden alterar la vida dels seus veïns”.

Arenys de Munt també ha fet ús del web per comunicar als veïns la situació del deute al consistori i les despeses del personal públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.