Infraestructures

Compromís per Paiporta demana millores en els accessos al Metro

El punt per on creuen els vianants comporta un greu perill i se soluciona amb un semàfor

Compromís per Paiporta, ha demanat a l'Ajuntament que es trasllade el semàfor existent en direcció cap a València i que s'augmente el pas de vianants tots els metres que ocupa l'estació del metro, per tal de donar solució al greu perill d'accident al qual s'enfronten els vianants tots els dies.

I és que des de les últimes adequacions per part de Metro-València en l'estació de Paiporta, els viatgers que provenen de València, estan obligats a passar per les vies i accedir a la població per l'avinguda Francesc Ciscar.

Però, tal i com explica la portaveu de Compromís, Isabel Martín, “en la pràctica, molts vianants travessen l'avinguda uns metres abans del semàfor existent, amb el perill que això suposa”.

Martín ha recordat a l'equip de govern que “estem en la setmana de la mobilitat, però més que declaracions de bones intencions calen mesures concretes per afavorir els transports públics, i sempre amb les màximes garanties de seguretat” i ha afegit “a més, esperem que l'Ajuntament done una solució a aquest punt perillós i no hajam de lamentar un accident en el futur”.

Amb aquesta, són dos les propostes que Compromís presenta dins de la setmana de la mobilitat per fomentar l'ús del metro, en l'altra moció demanaven (juntament amb els regidors de Compromís a Picanya i Torrent) l'ampliació de la zona tarifària A fins el terme de Torrent “esperem que estes mocions siguen acceptades per l'equip de govern, ja que són en benefici dels ciutadans i del medi ambient” .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.