Serveis

maresme

Sant Pol restringeix definitivament l'accés del trànsit rodat al centre

Entrar amb el vehicle als carrers del centre de Sant Pol es complica, sobretot si no s'és veí. La prova pilot d'aquest estiu de restringir la circulació de cotxes pel nucli històric s'ha acabat imposant i ara el trànsit rodat té prohibit el pas a partir de les dotze del migdia i fins a les deu del vespre els dies laborals i des de les onze del matí els caps de setmana. La mesura, reconeix l'alcaldessa, Montserrat Garrido (CiU), s'ha rebut de manera desigual per la població, “però s'ha creat una comissió de mobilitat per intentar resoldre els punts més conflictius”.

D'altra banda, Garrido ha reafirmat la posició de l'Ajuntament en ple de rebutjar el projecte de millora de l'estació de tren que Adif ja té enllestit, segons explicava fa uns dies el delegat del govern, Joan Rangel. “Tenim pendent una entrevista per tractar en profunditat la situació, però ha de quedar clar que el poble de Sant Pol no vol un projecte que atempti contra el seu model de poble”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.