Administracions

L'Ajuntament d'Almussafes promociona la bústia ciutadana

És el segon municipi de la Ribera i el trenté de la demarcació de València que aplica aquesta eina tecnològica

Des de mitjans del passat mes de març, els veïns i veïnes d'Almussafes tenen al seu abast una nova plataforma tecnològica de participació ciutadana, que els permet traslladar directament al consistori municipal diversitat de propostes, suggeriments i consultes. Un conveni marc amb la Generalitat Valenciana va propiciar la posada en funcionament d'aquest servei de bústia ciutadana, a què es pot accedir directament des del web municipal.

L'ajuntament ha emprés estos dies una campanya de promoció de la nova plataforma de participació ciutadana i cooperació activa en la política municipal, a través d'informació directa en cada un dels domicilis del nucli urbà.

El consistori d'Almussafes vol que els seus ciutadans facen ús de la nova fórmula tecnològica que els permet comunicar-se directament amb l'administració local, agilitzant les relacions entre ambdós i dotant de major transparència les accions municipals, operativa des de mitjans del mes de març.

Per a això, aquestos dies ha iniciat una campanya informativa de difusió i promoció del servei Bústia Ciutadana, que consistix en la distribució en les més de 3.500 vivendes de la localitat, d'uns tríptics que donen les claus per a l'accés i ús d'aquest nou espai de participació.

Així mateix, les dependències municipals, els centres educatius i els establiments comercials de la població també podran entregar els esmentats fullets.

La finalitat de la campanya de promoció iniciada aquest mes d'octubre, radica a obtindre el major dinamisme i activitat de la bústia ciutadana. De fet, fins a la data, l'alcalde ha respost directament a un total de 14 propostes i consultes realitzades pels propis veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.