Administracions

Compromís per Paterna exigeix concreció al reglament d'habitatges

La coalició celebra el gravamen a les vivendes buides però manté els seus dubtes sobre la seua definició legal

La regidora i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, després de celebrar-se hui la comissió on s'ha aprovat el Reglament de Vivendes Desocupades, mostra la seua sorpresa davant l'urgència del PP per aprovar la pujada, i ha destacat que “estem farts dels focs d'artifici, en campanya electoral, més quan en 4 anys no han mostrat cap interés per reduir la bossa de vivendes buides, més al contrari, continuen amb els seus deliris urbanístics amb noves requalificacions”.

Segons sembla, l'equip de govern del PP té les seues urgències per dir que van a augmentar els ingressos al 2012, ara que estan preparant el pressupostos, i amb l'ànsia de recaptar i unflar el capítol d'ingressos, donat que estan obligats a compensar el dèficit que ells mateixos han creat.

Precisament, Compromís ja alertava al Ple dels seus dubtes sobre com definirà legalment el PP quan està buida un habitatge, la qual cosa no es concreta al Reglament, només parlant de consums anormalment baixos d'aigua, gas i llum que seran calculats a partir de la mitjana habitual de consum per persona i a l'any, sense concretar res de què entenen per allò d' “anormal” ni la “mitjana habitual”.

“Les ambigüitats del text posen de manifest les preses, la improvisació i l'ànsia recaptatòria del PP, ja que si realment volen gravar les vivendes buides en propietat de bancs i constructors, li exigim una major concreció, un cens exhaustiu dels habitatges existents i una proposta real i concreta que demostre que realment volen lluitar contra l'especulació urbanística”, ha conclòs la regidora Loles Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.