Administracions

Alaquàs actualitza a la baixa preus i taxes municipals

Posa en marxa abonaments d'ús flexible per a l'escola matinera i bonifica en un 50% el lloguer les instal·lacions esportives

Aconsellat pels moments de crisi econòmica per la que es transita actualment, l'Ajuntament d'Alaquàs ha decidit posar en marxa una nova modalitat d'abonament per a 10 usos de l'escola matinera.

El preu públic del servei s'ha establert en 25 euros mensuals i amb aquesta mesura es pretén fomentar la utilització d'aquest servei que beneficia les famílies amb fills en edat escolar.

Però a més d'aplicar aquesta flexibilitat de l'ús del servei, també hi ha reduccions del preu públic per a cada família amb dos o més membres que necessiten fer ús de l'escola matinera, a fi de poder conciliar la vida familiar i laboral.

D'altra banda, també s'ha aprovat bonificar en un 50% el lloguer de les instal·lacions esportives en algunes franges horàries, a fi d'afavorir i fomentar la pràctica de l'esport a la localitat. Aquesta decisió ha estat presa després que Interampa realitzés una proposta en aquest sentit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.