Infraestructures

Morella continua millorant la xarxa de camins rurals

El consistori millora un altre tram del camí de la Mina, que es suma als 30 quilòmetres rehabilitats en els últims tres anys

L'Ajuntament de Morella continua destinant recursos a la millora de la seua xarxa de camins rurals. En esta ocasió, ha coordinat una actuació per a renovar el ferm del camí on s'ubica la Mina. Una intervenció que ha permés millorar una zona més de vial i que se suma al tram contigu que es va renovar el passat mes de setembre. D'esta manera, el consistori continua potenciant el seu ampli nombre de camins rurals i, en els últims tres anys, ja acumula prop de 30 quilòmetres rehabilitats.

Precisament, el camí de la Mina és un dels més transitats per camions i pels distints veïns que habiten en els masos d'eixa zona. Fa uns mesos, ja es va actuar en el tram que va des d'esta explotació fins a l'encreuament cap a Cinctorres.

Aquesta actuació que s'ha escomés estos dies se suma a la renovació de camins que es realitza a través del conveni entre el Ministeri i la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Per mitjà d'este, s'han rehabilitat uns quants camins en els últims anys. En concret, s'han renovat el de Cinctorres-La Mina, la pujada a l'Escorxador, el de La Parra, dos trams del què unix Xiva-Carretera Forcall, en 2011, els de Tous i la Carcellera, en 2010, la Serra de Palos, en 2009 i Quatre Camins i els Llivis, en 2008. En este pla s'ha invertit prop d'un milió d'euros i tindrà continuïtat enguany amb la millora de l'accés al mont de Pereroles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.