Infraestructures

Pavimentació de dos camins rurals d'Almussafes

Es tracta de dos vies agràries que resulten de gran interés per als llauradors

Durant les pròximes jornades, es procedirà a les labors d'asfaltat de dos vies rurals del terme municipal d'Almussafes. L'empresa concessionària de les obres de canalització del barranc del Tramusser està realitzant este projecte menor, que no suposa cap cost per a les arques municipals.

D'aquesta manera s'han iniciat els treballs de condicionament del camí Zurriaga, via rural de 900 metres de llarg i deu d'ample d'accés al parc Rural de la localitat, per part de la companyia concessionària del projecte de canalització del Barranc del Tramusser. Així mateix, durant les pròximes jornades també s'executaren labors semblants d'asfaltat en els 500 metres de longitud i sis d'amplària del camí Sauder.

El fet que durant els últims dos anys, els camions de l'esmentada empresa hagen utilitzat ambdós vies rurals del terme municipal per a traslladar la terra sobrant del projecte del barranc fins a altres destins ha provocat un deteriorament considerable de les mateixes, que en estos dies s'esmenarà completament amb la realització de l'esmentada actuació menor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.