Urbanisme

MONTSIÀ

Ulldecona vol la caserna de la Guàrdia Civil

L'Ajuntament en reclama la cessió a l'Estat en vista de la degradació de l'edifici

L'Ajuntament d'Ulldecona reclamarà al Ministeri de l'Interior la cessió de la caserna de la Guàrdia Civil, construïda el 1986 i deshabitada totalment des de fa més d'un any. Les dependències ocupen un espai de 1.500 metres quadrats, on hi van arribar a viure una desena de famílies i després del desplegament dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre van ser ocupades esporàdicament per guàrdies civils de Vinaròs, Benicarló i Peníscola (Baix Maestrat), fins que la degradació de l'edifici i les seues deficiències de construcció van fer que hi renunciessen. “La prioritat és consolidar les instal·lacions que es troben en mal estat de conservació i evitar la seua ocupació per part de gent no autoritzada”, ha manifestat l'alcalde d'Ulldecona, Celestí Hervàs. Tot i que actualment l'edifici està buit, l'Ajuntament denuncia l'ocupació de les instal·lacions per part de joves.

Hotel d'entitats

En el cas que l'Estat cedeixi l'edifici a l'Ajuntament, el govern municipal es planteja la possibilitat de destinar-lo a les entitats. Una altra opció seria convertir-lo en un viver d'empreses. Amb tot, la situació econòmica actual fa difícil que a curt termini el consistori pugui assumir una inversió per rehabilitar-lo totalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.