Infraestructures

Alaquàs demana millores en el transport públic

El Plenari de l'Ajuntament aprova per unanimitat una moció perquè el Ministeri la Generalitat milloren les comunicacions locals

Alaquàs exigirà al Ministeri de Foment i a la Generalitat Valenciana millores en el transport públic, després que la totalitat de grups polítics que configuren la Corporació Municipal, aprovaren per unanimitat una moció presentada pel grup socialista.

Mitjançant aquesta moció se sol·licita un programa d'inversions que garantitze l'accessibilitat de les estacions de la línia de rodalia C-3, la seua modernització, electrificació i desdoblament, tal i com s'acordà l'any passat amb l'anterior ministre.

En la moció es posa de manifest la carència de serveis de transport públics que pateix la localitat i la necessitat de dissenyar una línia de Metro que connecte Alaquàs amb la ciutat de València i amb la resta de viles de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.