Serveis

vallès occidental

Castellbisbal redueix el servei de bus i estalvia 200.000 euros

El consistori de Castellbisbal començarà a aplicar a partir d'avui canvis en el servi de bus urbà, que comporten la reducció d'un vehicle de la línia 1, conegut com a bus de l'Estació, de manera que la freqüència de pas serà cada vint minuts. Després d'un estudi sobre l'ús del servei i de detectar que es feien molts trajectes amb pocs passatgers, el consistori també ha decidit reduir el servei nocturn d'aquesta línia, de manera que l'última expedició de l'L1 els dies feiners sortirà a les 22.23 h de l'estació de Renfe de Castellbisbal, en direcció al nucli urbà, i es reprendrà el servei a les 5.47 h, a la parada del cementiri.

El pla de racionalització permetrà estalviar uns 200.000 euros i també afectarà la línia 2, que uneix el municipi amb les urbanitzacions, ja que se'n redueix la freqüència de pas i es faran vuit expedicions diàries. Tant l'L1 com L2 tindran un nombre de viatges menor els caps de setmana i a l'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.