Infraestructures

L'Ajuntament de Paterna procura construir centres educatius

El Consistori modifica un projecte del Pla Confiança a fi de finançar l'ampliació del Sanchis Guarner i acorda la represa de les obres de l'escola pública Lloma Llarga

L'alcalde de Paterna s'ha reunit amb una representació de l'Associació de Mares i Pares de l'escola Sanchis Guarner amb l'objectiu de transmetre el projecte i els terminis per a l'ampliació del centre i arribar a temps a l'inici del proper curs 2012-2013.

Aquesta ampliació és una necessitat del poble i de la barriada de Santa Rita des de fa anys i és per això que la municipalitat ha decidit renunciar a una de les obres previstes al Pla Confiança a canvi d'obtenir finançament necessari per poder fer tres noves aules d'infantil i el desdoblament de l'actual escola en una segona línia amb sis aules d'Infantil, 12 aules de Primària, un gimnàs i un menjador.

L'Ajuntaments va obtenir el passat 28 de febrer, permís del conseller d'Hisenda per a restar 609.000 euros del projecte d'integració de la Línia1 de Metrovalència, a fi d'adreçar aquesta quantitat a altres projectes més necessaris per a la vila, tal i com és l'ampliació escolar que s'hi relata.

D'altra banda, també s'ha aconseguit acordar amb l'empresa constructora responsable de les obres de l'escola Lloma Llarga, el compromís de construcció de dues aules més per a Educació Infantil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.