Medi ambient

Picassent promociona rutes pels paratges del terme municipal

Els participants també han col·laborat en la neteja d'alguns sectors del transecte

Dissabte passat, un total de quaranta joves participaren en una ruta emmarcada dins de la Campanya Horta Neta i de la qual forma part la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Picassent.

Una marxa que, a més va servir als senderistes per analitzar i interpretar el territori i la lògica visualització de l'atractiu entorn que ofereix el paisatge, mostre els principals paratges del terme municipal.

Dins el recorregut, es proposà als participants fer una recollida selectiva de residus d'un punt acotat. El grup va assumir esta tasca, i als peus del pont del Devadillo, es va fer esta recollida.

Pont del Devadillo, Clot de les Tortugues, Barranc de Don Fèlix, Font de l'Omet, foren alguns dels llocs que els participants pogueren gaudir des de bon matí fins ben entrada la vesprada, en què tots donaren per finalitzada esta ruta pel terme de Picassent, per conèixer-lo amb més profunditat, en alguns casos, i per protegir-ho i estimar-lo d'ara endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.