Infraestructures

L'Ajuntament de Banyeres aprova la construcció de més contenidors soterrats

L'objectiu és fer-ne un municipi més sostenible i respectuós amb el medi ambient

En l'últim ple extraordinari celebrat per l'Ajuntament de Banyeres de Mariola es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics sol·licitar a la Diputació d'Alacant la inclusió de l'obra “Col·locació de contenidors soterrats per a recollida selectiva”, dins del Pla de Cooperació a les Obres i Servicis de Competència Municipal per a l'exercici 2013.

El projecte presentat té un pressupost de 264.837,66 € i se sol·licita una subvenció de 185.386,34 € que correspon al 70% del cost. El 30% restant serà aportat per l'Ajuntament a càrrec del romanent de tresoreria. L'objectiu d'esta obra és aconseguir un Banyeres més net, sostenible i respectuós amb el medi ambient. L'obra consistirà en la instal·lació de 13 contenidors soterrats de càrrega posterior per a residus orgànics, i 8 contenidors de càrrega mitjançant grua per a recollida selectiva de residus.

Les ubicacions de les illetes estaran a l'Avinguda 25 d'abril, al carrer En Projecte amb l'encreuament amb la plaça 9 d'Octubre, a l'avinguda de la Constitució amb l'encreuament amb el carrer Correus i al carrer Joan XXIII amb l'encreuament amb l'Avinguda dels Furs.

El criteri d'ubicació s'ha basat en la determinació de zones en què actualment hi ha contenidors en superfície, i especialment s'han tingut en compte que no afecten les infraestructures del subsòl com clavegueram, xarxes de gas, conduccions telefòniques o elèctriques i que disposen de bons accessos per als camions de la recollida.

L'equip de Govern local considera que la instal·lació de contenidors soterrats és una bona opció després de l'experiència positiva de les dos illes de contenidors que es van instal·lar en 2009 al carrer Beneixama i l'Avinguda de la Constitució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.