Infraestructures

transports

Transaero comença a fer la ruta entre Girona i Moscou

Per ara hi haurà un vol setmanal, si bé estava previst que es fessin dues freqüències

Transaero va començar a fer ahir a la nit el vol entre l'aeroport de Girona i el de Domodedovo, a Moscou, que recupera aquest estiu després dels bons resultats obtinguts l'any passat amb aquesta ruta. L'avió estava previst que aterrés ahir a les instal·lacions de Vilobí a les onze i vint de la nit, i que iniciés el vol de tornada a la capital russa a dos quarts d'una de la matinada.

A hores d'ara està previst fer un vol setmanal els divendres d'anada i tornada, que es mantindrà fins a l'últim divendres de setembre, amb la qual cosa englobarà així els quatre mesos forts de la temporada turística. Inicialment, la companyia havia anunciat que faria dos vols regulars setmanals, però per ara només n'ofereixen un. Segons el conveni amb l'Agi, signat a principis del desembre passat, Transaero rebrà patrocinis en funció dels vols que faci. El delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús, va explicar ahir que, vist el context actual: “Crec que la companyia ha volgut ser prudent i començar amb un sol vol, però esperem que els vagi bé perquè tampoc es pot descartar que posin una segona freqüència a la setmana al juliol i a l'agost si tenen bons resultats.” El mercat rus és un dels que més es vol potenciar a la Costa Brava, i el 2011 Transaero va portar a Girona 2.837 viatgers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.