Serveis

Morella dissenya el Pla de Seguretat i Trànsit del 53 Sexenni

El consistori treballa en la coordinació de tot el dispositiu necessari per a rebre prop de 200.000 visitants

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de governació, Ernest Blanch, han mantingut una reunió amb els membres de la Policia Local per a dissenyar el Pla de Seguretat i Trànsit del 53 Sexenni. Esta trobada és prèvia a la què mantindrà el cap de la Policia amb la Guàrdia Civil, durant esta setmana, i a la pròxima Junta Local de Seguretat que s'ha sol·licitat al Subdelegat del Govern a Castelló i, que s'espera que es produïsca abans de que finalitze el mes de juliol.

El Pla de Seguretat i Trànsit serà semblant al què es va dissenyar i va coordinar fa sis anys i que es va mantindre durant la celebració de l'Anunci, el passat mes d'agost.

Cal recordar que Morella espera rebre prop de 200.000 visitants, entre els dies 16 i 27 d'agost, dates en què se celebra el Sexenni. Per això, el dispositiu de seguretat i de trànsit compta amb la implicació de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, la Policia Autonòmica i la Local.

Durant els dies del Sexenni, Morella estarà peatonalitzada i els visitants que accedisquen a la ciutat hauran d'aparcar en els llocs d'estacionament habilitats en els afores. Des del Barri Hostal Nou, s'habilitarà un servei de transport públic per a accedir fins a Sant Miquel. Respecte a l'accés dels veïns de la localitat, s'utilitzaran els dispositius habituals de Resident i Transeünt, que s'empren al llarg de l'any.

Finalment, indicar que la Brigada Municipal està treballant durant estos dies per a condicionar les zones que s'habilitaran per a l'aparcament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.