Medi ambient

S'acusa l'ajuntament d'Alzira d'abandó de la Muntanyeta

Han deixat en poc de temps que és convertisquen en un sequer les zones verdes que estaven al costat i darrere del Santuari i rodejant el monòlit de Blasco Ibañez

Davant les declaracions de la regidoria de Medi Ambient del consistori d'Alzira on ha manifestat que s'ha declarat la muntanyeta zona d'especial protecció per a posar en valor la mateixa i que tinga el seu atractiu. Ara, després de la denúncia realitzada per Compromís relacionada amb l'estat real de la contrada, rectifica i diu que amb els cartells només es va a informar i no hi ha voluntat de sancionar “de moment”.

Per als components d ela coalició Compromís, l'Ajuntament no aposta decididament per fer una inversió adequada en la zona i és per això que la coalició denunciant, pensa que és una mostra més de la falta de voluntat de complir amb el que diuen la senyora Alcaldessa i els seus regidors “ja que mentre prenen la decisió de prohibir arbitràriament menjar i beure a unes hores determinades, excusant-se en que és deixa la zona molt bruta, al mateix temps l'Ajuntament ha deixat de complir amb les seues obligacions de posar en valor la Muntanyeta i mantindre la zona amb tot el seu atractiu.

No es compren que sent com diu el senyor Montalvá un parc mes d'Alzira pareix que a l'hora de regar i mantindre'l no se li considera igual. Les zones verdes s'han deixar assecar i les instal·lacions de reg que és van col·locar en el seu moment, estan trencades i abandonades donant als visitants una roïna imatge del lloc.

La coalició denunciant reconeix però que s'han fet millores en l'entorn, però la prohibició realitzada respecte dels horaris de menjar, es troba fora de lloc i enterboleix la replantació d'arbres realitzada, tot i considerar-la totalment fora de lloc pel procediment i les formes amb que s'ha realitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.