Medi ambient

Alzira digitalitza els plànols dels diferents barrancs i camins del terme municipal

L'Ajuntament comença els treballs de neteja de barrancs, camins i paratges

Una posada a punt necessària de cara a les pluges de tardor i la gota freda

A les portes de la tardor, cal destacar la digitalització dels plànols de tots els barrancs i camins existents en el terme municipal d'Alzira. Un fet que permet una major rapidesa i immediatesa a l'hora d'organitzar el treball i veure la progressió del realitzats i els que queden pendents.

L'edil d'Agricultura i Medi Ambient, Enrique Montalvá, ha manifestat que aquesta digitalització “permet coordinar els treballs de neteja i arreplega del canyar, així com de restes vegetals, amb una major organització i eficàcia”.

Aquesta digitalització és una tècnica duta a terme des del departament d'Agricultura i Medi Ambient, que s'unix a la Modernització de l'Administració de l'Ajuntament amb l'adequació als nous temps. De manera més còmoda i visual, esta digitalització permet una lògica evolució dels treballs, de manera més immediata.

Cada setmana s'organitzen els treballs que cal fer i es marquen les prioritats de neteja. Es concreta en quina zona està cada una de les 20 quadrilles que estan treballant, els progressos que es van fent i les actuacions pendents.

Durant els darrers dies s'estan duent a terme treballs de neteja a càrrec de 120 persones desocupades que s'han contractat gràcies a una subvenció del Servici Públic d'Ocupació Estatal de prop de 144.000 euros en una primera fase.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.