Serveis

Es presenta Bellreguard un Pla de Millora del transport públic a la Safor

El projecte s'implanta en punts diferents de les 28 localitats de la comarca

El secretari autonòmic de Infraestructures i Transport, junt el President de la Mancomunitat de Municipis de La Safor i l'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, han presentat en una roda de premsa que ha tingut lloc a la Casa de la Cultura de Bellreguard, el Pla de Millora i Condicionament de les Parades d'Autobús de la Xarxa de Transport a la comarca i que ha suposat una inversió de 70.795 euros.

Aquest programa de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient junt la Mancomunitat de Municipis, consta de la instal·lació de 88 pòsters de senyalització, 50 d'aquests amb vitrina, en les parades d'autobús d'un total de 28 municipis de La Safor.

Els pòsters de senyalització de parada estan formats per un pòster cilíndric de tres metres d'altura amb làmines d'informació (de dos a quatre unitats), rotulades a doble cara amb la informació de les línies i de les rutes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.