Urbanisme

habitatge

rehabilitació

El pla de barris rehabilitarà disset edificis més a Torelló

En la tercera convocatòria del pla de barris de Torelló, que afecta l'habitatge del nucli antic, disset edificis podran rebre subvencions per rehabilitar la façana, l'estructura i les instal·lacions elèctriques, d'aigua, gas i de sanejament que hagin esdevingut obsoletes. L'import total de les ajudes ascendeix a 112.295,41 euros, mentre que el pressupost total de les reformes sol·licitades és de cap a 280.000 euros. Els propietaris dels habitatges inclosos en aquesta convocatòria poden executar les obres com a màxim fins al 28 de febrer de l'any vinent. Una de les novetats és que en el moment de demanar la llicència d'obres ja se'ls avança la meitat de la subvenció que han de rebre.

Una ajuda creixent

Les sol·licituds per rebre ajudes mitjançant el pla de barris han augmentat en aquesta tercera convocatòria, així com també l'import assignat: “Ja es veuen els resultats de les reformes subvencionades en la primera convocatòria, que es va fer el 2014 però que en molts casos no es va començar a executar fins a final del 2015. El boca-orella ha funcionat i cada vegada més veïns s'interessen per aquestes ajudes perquè volen millorar el seu habitatge”, explica Anna Manrique, coordinadora del pla de barris de Torelló. El 2014 es van aprovar setze sol·licituds i l'any passat es van fer sis intervencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia