Urbanisme

Sense entesa per les obres de la rotonda de Castelló

La Diputació ja ha tramès el projecte al parc, que l'analitza

Quatre dies després de la sobtada aturada de les obres de la rotonda de la intersecció de les carreteres GI-8562 i GI-8562R al terme de Castelló d'Empúries, encara no s'han pogut reprendre per falta d'entesa. Les dues parts –parc dels Aiguamolls i Diputació– encara no s'han assegut a parlar de la qüestió i cadascuna, per la seva banda, està carregant-se de raons. En el cas de la Diputació, el diputat responsable de Carreteres, Carles Álvarez, considera que han actuat adequadament però està predisposat a demanar un informe a Territori i Sostenibilitat. De fet, quan aquest arribi se suposa que es desencallarà la represa d'obres. Així mateix, també ha fet arribar el projecte de la rotonda al president del Parc Natural dels Aiguamolls, Sergi Romero, que ja l'està analitzant.

Els Agents Rurals van aturar l'obra de construcció de la rotonda en aquest encreuament al matí, acte que van efectuar acompanyats del director del parc natural, que és qui va denunciar la falta de documentació. El diputat Álvare, després de les primeres consultes amb els tècnics, es va refermar en la convicció d'haver actuat adequadament. Les obres, però, hauran estat almenys sis dies aturades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia