Urbanisme

Obres de millora en curs a Empuriabrava amb la nova vorada del passeig

Els treballs formen part de la segona fase de millores, que es completarà amb la pavimentació de la vorera i un carril bici

Les obres de millora del passeig d'Empuriabrava s'estan concretant aquests dies amb l'acabament d'una nova vorada formada per una rigola de formigó blanc i peça granítica massissa en tota la llargària del passeig Marítim, que són uns 1.290 metres.

Aquests treballs es van iniciar l'octubre passat i formen part de la segona fase de millora del front marítim d'Empuriabrava, que també inclou la pavimentació de tota la vorera i un carril bici. És una obra que té un pressupost de 736.134,25 euros, i l'empresa que porta a terme els treballs és Rubau Tarrés. El material del paviment de la vorera serà una base de mescla bituminosa en calent amb àrids de color i la superfície a tractar és de 12.900 metres quadrats.

Segons informa l'Ajuntament, els treballs estaran acabats abans de final d'any. L'any 2017 està prevista l'execució de la tercera fase, que consisteix sobretot en l'enjardinament i els acabats dels passos interiors i dels equipaments. El projecte es redactarà recollint les propostes que hagin realitzat els veïns en el procés participatiu que va finalitzar a mitjan setembre passat. En total està previst que les obres del passeig Marítim tindran un cost de més de 3.203.300,52 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia