Urbanisme

Urbanitzen el carrer d'Olot de la Vall d'en Bas

L'Ajuntament completa així la de tot el nucli antic de Sant Esteve

El carrer d'Olot de Sant Esteve d'en Bas, al municipi de la Vall d'en Bas, està en obres. Es tracta d'un dels últims vials del nucli d'aquest poble de la vall que s'està reurbanitzant i que completa la millora urbanística de la part més històrica del municipi. L'empresa encarregada dels treballs ara ja ha aixecat el paviment i, durant les pròximes setmanes, hi instal·larà els serveis bàsics, que també es renoven. I, finalment, pavimentarà aquest carrer seguint la mateixa estètica que els de la rodalia i, per tant, amb els mateixos materials. Es tracta de carrers amb una única plataforma, que recullen les aigües al centre. El paviment és de formigó tenyit i de lloses de pedra natural.

El nucli antic de Sant Esteve d'en Bas és molt espectacular, perquè està urbanitzat sobre un petit turó.

L'alcalde, Lluís Amat, ha explicat que obres com les del carrer Olot són les prioritàries en el pressupost de l'Ajuntament per a aquest any. De fet, aquest pressupost preveu sobretot la millora dels serveis públics –neteja viària, jardineria, comunicació i informació, educació i joventut, entre d'altres– i un millor suport i ajudes a les entitats.

El pressupost municipal va prosperar amb els vots de La Vall Plural-AM, en el govern, i l'abstenció de CiU. El pressupost puja a un total de 3,4 milions d'eros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia