Urbanisme

Municipal

Comencen les obres al carrer Urgell de Tàrrega

L'Ajuntament de Tàrrega va començar ahir les obres al carrer Urgell, que s'allargaran tres mesos. El tram a renovar, de 138 metres de longitud, entre la plaça Urgell i el carrer Sant Joan, és tallat. Durant aquest termini s'apliquen restriccions temporals de trànsit que afecten el nucli antic, ja que aquesta és una de les vies d'accés a la plaça Major.

Els vehicles només hi podran accedir excepcionalment a través del carrer Major i s'han habilitat zones de càrrega i descàrrega a la plaça del Carme.

Mentre durin els treballs no es permetrà estacionar a la plaça Major. La mesura s'aprofitarà com a prova pilot per estudiar la possibilitat de reservar als vianants aquest espai en un futur. Les obres, que consistiran a renovar el clavegueram i els serveis com el gas o l'aigua de boca, també inclouen substituir el paviment per llambordes i convertir el carrer en una via de plataforma única amb prioritat per als vianants. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Icart Obra Pública per un import d'uns 120.758 euros, una xifra el 27% inferior a la del pressupost inicial.

Pel que fa al finançament, el Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), mitjançant la Diputació de Lleida, aportarà 80.583 euros. La resta serà sufragada pel consistori (34%) i els veïns mitjançant contribucions especials (66%).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia