Urbanisme

municipal

urbanisme

Castellar presenta un projecte per millorar l'espai central

L'Ajuntament de Castellar del Vallès ha presentat el projecte per remodelar l'Illa del Centre, una intervenció que té com a objectius millorar la qualitat de l'espai urbà, potenciar aquest punt de la ciutat com a pol comercial, pacificar el trànsit i facilitar la mobilitat dels vianants. Per aconseguir aquests propòsits passaran a ser de plataforma única els carrers de Sala Boadella i Montcada (en els trams compresos entre el carrer Hospital i l'avinguda de Sant Esteve) i el carrer Hospital (entre Sala Boadella i Montcada). Paral·lelament, l'alcalde del municipi, Ignasi Giménez, ha avançat que es reduirà la circulació de vehicles als residents i serveis a Sala Boadella, Montcada i a Hospital i Mestre Ros.

Per Giménez, aquest “és el projecte més important d'aquesta legislatura”. Per l'alcalde, l'Illa del Centre ha de ser un espai que “incentivi la relació entre persones a l'espai públic, que sigui agradable al veïnat, que resulti còmode per anar a comprar i fer gestions, i que afavoreixi la participació de la ciutadania”.

La previsió és que les obres començaran a mitjan mes i s'allargaran sis mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia