La nova façana marítima de Miami Platja serà d'ús exclusiu per a vianants

«És una aposta arriscada», va reconèixer l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, però l'Ajuntament vol rentar la cara del passeig marítim de Miami Platja i per això ja s'ha posat en contacte amb la direcció general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat per tirar endavant un projecte d'envergadura. Morancho no vol convertir les set cales en un típic camí de ronda i s'ha proposat fer un recorregut de prop de tres quilòmetres en què els autèntics protagonistes siguin els vianants. D'entrada, es prohibirà l'accés de vehicles a tot el passeig marítim i, tot i que el projecte executiu no començarà a redactar-se fins al primer trimestre de l'any que ve, Morancho va confessar que el disseny sorprendria. L'arquitecte Juli Capella serà l'encarregat de dissenyar un projecte que impacti. La idea és instal·lar diverses escultures al llarg de tot el passeig, però també distingir diversos ambients: una zona per prendre el sol, una altra per llegir, un tobogan que porti l'usuari fins a la sorra de la platja i un pont que passi per sobre de l'aigua.

No hi ha res concretat, però l'alcalde va avançar que el projecte seria tot finançat per la direcció general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat. Tot i això, serà difícil que les obres de recuperació de tota la costa de Miami Platja puguin començar durant el 2010 i encara més que estiguin enllestides el 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.