Urbanisme

Súria millora els barris amb 131.000 euros

S'han executat obres al Poble Vell, a Santa Maria, a Joncarets i a Salipota

L'Ajuntament de Súria ha impulsat la realització de cinc obres de millora en espais públics i equipaments dels barris del Poble Vell, de Santa Maria, dels Joncarets i de Salipota.

Les actuacions han estat completades durant les darreres setmanes, amb un valor total aproximat de 131.000 euros (IVA inclòs). Quatre de les obres formaven part del pressupost participatiu d'aquest any als barris de la vila.

En concret, s'ha urbanitzat el passatge Llevant (44.980 euros) amb una pavimentació del carrer amb formigó, la millora del tram de vorera que hi dona accés i la instal·lació de jardineres, enllumenat públic, una nova xarxa de clavegueram i embornals per a la recollida d'aigües pluvials.

Una altra de les actuacions ha estat l'arranjament del pàrquing de la carretera de Sant Salvador (32.274 euros) mitjançant la construcció d'un petit mur d'escullera que permetrà minimitzar els efectes dels despreniments, un nou vial d'accés de formigó tenyit i zones d'aparcament de sauló. També s'hi han plantat arbres.

La tercera actuació ha estat la construcció del local per a l'associació de veïns del barri dels Joncarets (26.032 euros). Té una superfície útil de 51 metres quadrats i està situat a la zona esportiva del barri. La quarta ha estat la millora de la pista esportiva del barri de Santa Maria (23.762 euros) i la cinquena s'ha centrat en el repintat de l'escala d'accés al barri de Salipota (4.820 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia