Urbanisme

Valoren en 2,1 milions una finca municipal del PGA

L’Ajuntament de Caldes farà un canvi puntual del POUM i preveu 19 milions d’ingressos

Una taxació municipal havia quantificat la parcel·la en 1,4 milions

L’Ajuntament de Caldes de Malavella té la intenció de vendre a mitjà termini una parcel·la del camp de golf del PGA, que està entre els termes de Caldes, Vilobí d’Onyar i Sils. Segons fonts de l’equip de govern de Caldes, de CiU, una recent taxació “oficial” ha valorat en 2,1 milions la parcel·la municipal del golf, que fa 10.273 metres quadrats.

Fa uns mesos, a l’hora de fer la preparació del pressupost, l’Ajuntament va taxar la seva parcel·la en 1,4 milions. Aquests diners havien de possibilitar uns ingressos d’11,5 milions (segons es va aprovar en els comptes de finals del 2016). Ara professionals del sector han donat 673.875 euros més de valor al terreny (2.123.875 respecte als 1.450.000 de fa uns mesos).

En el ple de dilluns, l’equip de govern, amb majoria absoluta, va ajornar el vuitè i el novè punt de l’ordre del dia: la modificació de crèdit per incloure la venda i la proposta de venda, respectivament. La previsió de l’equip de govern és tenir aquest any uns ingressos de dinou milions, incloent-hi els esmentats 673.875 euros i altres partides procedents del romanent del 2016.

Al ple, al juliol

La venda de la parcel·la mitjançant subhasta implicarà un canvi puntual en el pla general, que hauria de sotmetre’s al ple al juliol. Dels diners de la venda, l’Ajuntament de Caldes confia destinar-ne una part a habitatge social. Inicialment havia previst destinar-hi 20.000 euros dels 1,4 milions previstos.

El maig del 2014 l’Ajuntament va vendre una parcel·la del golf per 1,3 milions. Amb aquests diners, va comprar una part del paratge de Sant Maurici, va posar gespa artificial al camp de futbol i va preparar els terrenys per a l’institut.

LA XIFRA

10
habitatges
es podrien fer, com a màxim, a la parcel·la municipal del PGA, amb 2.500 m² de sostre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia