Urbanisme

La remodelació del nucli antic de Calafell avança

Segona fase del carrer Jesús

És una artèria principal del nucli antic

L’Ajuntament de Calafell comença aquesta setmana la segona part de les obres del carrer Jesús, entre el carrer Bisbe Català i el camí del Mas de l’Espasa, que inclou el tram superior del carrer Major, des de la plaça Constitució. Aquestes obres, a càrrec de la constructora Becsa, costaran 512.000 euros i es prolongaran fins a finals d’octubre, i afectaran significativament la circulació, ja que el carrer Jesús és una artèria principal del nucli del municipi. Durant les primeres setmanes es faran només treballs de demolició i es deixarà el carrer de terra, de manera que es pugui entrar als aparcaments. Però després caldrà tallar del tot l’accés. En el cas del carrer Jesús, serà a partir del 4 de setembre, i en el cas del carrer Major, a partir del 31 de juliol, tot i que aquestes dates són provisionals.

La remodelació segueix el model ja aplicat als carrers renovats dins el pla de barris. És a dir, amb una plataforma única, que posarà fi al problema de les voreres estretes, i un empedrat de llambordes. A més del paviment, es renovaran els serveis públics i desapareixerà el cablejat aeri.

L’any vinent es renovarà el tram comprès entre el carrer de la Mare de Déu de la Cova i la rambla Mossèn Jaume Tobella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia