Urbanisme

Un edifici de Súria ha de ser desallotjat per aluminosi

Cinc persones han hagut de ser desallotjades de l’edifici on vivien, al barri del Poble Vell de Súria, per aluminosi, segons van confirmar ahir a aquest diari fonts municipals. L’Ajuntament va informar que actuarà de forma immediata per enderrocar la tribuna de l’immoble, situat al carrer de la Mura. Segons les mateixes fonts, el consistori no ha pogut localitzar el propietari de l’edifici i, de moment, es desconeix si els llogaters –quatre membres d’una família i una dona que vivia sola– podran tornar a casa després de l’enderroc.

L’Ajuntament també ha hagut d’actuar en dos immobles més del Poble Vell, en aquest cas municipals, per reparar danys en l’estructura. D’una banda, ha netejat can Ton Bató, al carrer Major, després que s’esfondrés la teulada a finals de maig, i també ha hagut d’intervenir a la Ferreria, a l’era del castell. S’ha dut a terme una actuació puntual a la part més malmesa de la teulada després de la caiguda de teules que es va produir en les darreres setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.