Urbanisme

Municipal

Obres del clavegueram a Rubí i per millorar la xarxa d’aigua

L’empresa Sorea està fent manteniment al carrer Maximí Fornés que obliga a desviar el trànsit de vehicles autoritzats

Al setembre s’acabaran les d’abastament d’aigua al carrer Joaquim Blume

L’Ajuntament de Rubí està tallant parcialment aquests dies diversos carrers del centre de Rubí perquè l’empresa Sorea pugui fer treballs de manteniment, inspecció i millora de la xarxa de clavegueram. Dimarts els operaris van treballar al carrer Maximí Fornés, entre els carrers de Sant Francesc i Sant Joan, així com al carrer Pere Esmendia, fet que va provocar que durant el matí, entre les onze i les tres de la tarda, s’haguessin de desviar els vehicles autoritzats per circular en aquest vial de l’illa de vianants. Ahir, i en el mateix horari, va ser el torn del tram ubicat entre els carrers Unió i Montserrat, mentre que la pròxima actuació serà al carrer Sant Joan, fet que obligarà els vehicles a continuar recte pel carrer Pere Esmendia.

Al mes passat ja es van iniciar les obres per renovar el col·lector de sanejament del carrer Santa Eulàlia en uns treballs que s’executaran en tres fases fins a l’1 de setembre. També comportaran diverses modificacions del trànsit provocades pel tall de carrer. El 14 d’agost s’iniciarà l’última fase en què només hi podran passar els vehicles que hagin d’accedir als seus garatges.

Sorea també ha iniciat durant quatre setmanes les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua al carrer Joaquim Blume i d’un hidrant de l’aparcament de l’Escardívol per un import de 63.573 euros, tot i que en aquest cas no es farà cap intervenció de la circulació. Els treballs consistiran en la substitució de les dues canonades a banda i banda del carrer Joaquim Blume, entre el complex cultural de l’Escardívol i el carrer Terrassa, per uns nous tubs de fosa dúctil que són més resistents que els actuals.

LA DATA

1.9.2017
Dia en què s’acabaran
les obres de sanejament al carrer Santa Eulàlia i de clavegueram al carrer Joaquim Blume


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia