Urbanisme

Cap a la modernització de Coma-ruga

El govern aprova un nou tràmit per a la redacció del projecte d’urbanització

El govern del Vendrell ha aprovat l’adjudicació de la redacció del plec de condicions tècniques per a la contractació dels projectes i les direccions d’obres corresponents a la urbanització del centre de Coma-ruga i a la rehabilitació de l’equipament municipal del Tabaris.

El projecte, que té una subvenció dels fons Feder de la UE, té dos objectius centrals: recuperar i posar en valor els elements del patrimoni turístic de Coma-ruga, per impulsar de nou el seu atractiu i la desestacionalització de la temporada turística, i, en segon lloc, crear un centre urbà a Coma-ruga, que ajudi a estabilitzar la població i a cohesionar-la socialment i que contribueixi a diversificar l’activitat econòmica.

El projecte, elaborat per les àrees de Promoció Econòmica i Urbanisme i amb la col·laboració de les regidories de Turisme i de Via Pública, rebrà una aportació del 50% (1,3 milions d’euros) de la Unió Europea fins al 2020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia