Urbanisme

Sallent reprèn el projecte de la residència desplaçant l’edifici

El projecte de la residència de Sallent, que s’ha d’ubicar a la zona de la Fàbrica Vella, es podria reprendre de nou després de mesos, aturat a causa d’un reial decret aprovat a final del 2016 que establia un nou mapa de les zones de flux preferent del riu Llobregat que impedia construir l’equipament tal com estava previst, malgrat que el consistori sallentí ja tenia tots els informes favorables de l’ACA per tirar endavant el projecte.

Ara, l’Ajuntament ha aprovat una modificació del planejament de la zona de la tèxtil que proposa enretirar l’edifici cap al carrer Camp de la Bota i cap al pont de la Concòrdia. Així, es desplaçaria cap a dins la part de la futura residència que tocava més al riu, considerada inundable.

Segons la regidora d’Urbanisme, Jordina Moltó, la modificació no implicaria perdre metres quadrats de construcció, sinó “només canviar l’estructura, que serà més quadrada i no tan allargada”. La nova proposta inclou també més zones verdes al voltant de l’edifici. Per l’alcalde, David Saldoni, “aquesta tramitació serà més llarga, però permetrà esborrar la incertesa que s’ha intentat posar sobre aquest projecte”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia