Alcover i el Pla de Santa Maria planifiquen els projectes per a la llei de barris

El Pla de Santa Maria (Alt Camp) ja té definit el projecte que presentarà a la nova convocatòria de la llei de barris. L'àmbit d'actuació està pensat per fer una reforma global del barri antic, que comprèn una part del carrer Rèria i el carrer Major. Mitjançant el pla, quantificat en uns tres milions d'euros, es pretén destinar ajuts a la rehabilitació de cases que estiguin dins el perímetre acotat i també soterrar una part de la línia elèctrica. A més, es preveu una zona d'esponjament. Així, el consistori podrà enderrocar els immobles en estat ruïnós sense propietaris disposats a tenir cura de la reforma. El pla, si finalment és aprovat pel govern català, s'executaria en quatre anys.

Alcover

El govern alcoverenc ultima els detalls del projecte que presentarà a la nova convocatòria. Les principals prioritats són la remodelació dels ravals del Carme i Anselm Clavé i de l'avinguda de Reus, així com la renovació de serveis com les telecomunicacions o les canalitzacions de gas. Un altre dels objectius és integrar els equipaments culturals com l'arxiu municipal al barri antic, millorar l'habitabilitat i fer actuacions sobre el comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.