Urbanisme

Reparen dues parets mitgeres a la Jonquera

L’Ajuntament assumeix la millora d’unes parets al carrer Gràfic

Les dues parets mitgeres a banda i banda del carrer Gràfic seran reparades a càrrec de l’Ajuntament de la Jonquera, en una acció amb la qual es pretén millorar estèticament una zona cèntrica i comercial de la població. Aquest carrer que condueix del carrer Major –acabat de reurbanitzar– al carrer Vell ocupa l’espai que havia ocupat antigament el parc de Bombers. Les actuacions tenen un cost de 13.000 euros i consisteixen a repicar les parets en mal estat, netejar amb aigua a pressió tota la superfície i posteriorment remolinar-les i pintar-les. També es repararà l’arc i el contrafort que hi ha a l’entrada oest del carrer.

Enderroc municipal

Una altra de les actuacions que assumeix l’Ajuntament és l’enderroc de l’anomenat edifici dels Mestres, situat a la plaça Sangtraït. El bloc està afectat per aluminosi, una patologia del formigó motivada per un tipus de ciment defectuós. Segons l’informe tècnic de l’arquitecte municipal, elaborat al desembre, l’actuació d’enderroc es considera urgent a causa del perill per a vianants i vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia