La pavimentació de l'antiga carretera de Saragossa l'hauran de pagar els veïns del nou vial urbà de Cabanes

El PP ha decidit en el darrer ple municipal que els vora dos milions d'euros que costarà transformar en vial urbà l'antiga carretera de Saragossa, CV-10, la paguen íntegrament els veïns del nou carrer. La remodelació es costejarà per mitjà de contribucions especials a pagar exclusivament pels propietaris afectats.

La mesura ha estat criticada pel regidor d'Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, que ha manifestat que «feia molts anys que l'Ajuntament no es plantejava fer pagar contribucions especials, que en aquest cas són més qüestionables, ja que parlem dels veïns que durant dècades han suportat el trànsit de tota la província, han pagat els mateixos tributs que si estigueren al centre del poble, i ara només se'ls arreglen un poc les voreres». Mulet també ha remarcat que els 2 milions d'euros suposen quasi el 50% del que poden ser els ingressos o despeses reals que mou l'Ajuntament durant un exercici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.