Urbanisme

Viladecavalls

Arreglen el carrer Major, esfondrat fa dos anys

Més de dos anys han passat perquè es comencin a fer obres al carrer Major per posar-lo al dia després del polèmic esfondrament del mur de contenció d'unes obres de promoció privada el 10 de maig del 2008. Des d'aleshores, el consistori va fer treballs per restituir provisionalment la circulació al carrer, tot i la falta d'entesa sobre el cost dels treballs i les responsabilitats amb la promotora de l'obra privada, Risbach SL. Durant aquest temps, els botiguers del vial s'han queixat de pèrdues de fins al 255 del volum de venda, igual que els veïns.

Finalment, la setmana passada es van iniciar els treballs previs per canviar la fesomia del carrer Major, entre la carretera d'Olesa (B-120) i el passatge de Sant Josep. La intenció és crear un eix de vianants i un carril d'ús per a bicicletes seguint el mateix criteri de disseny de les obres de millora dels carrers Antoni Soler i Hospital, que es van acabar el maig passat.

El projecte té un pressupost de 143.901 euros i el termini d'execució és de tres mesos. Finalment, l'execució serà finançada pel fons per a l'ocupació i la sostenibilitat local (FEOSL).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia