Urbanisme

urbanisme

Inauguren la nova plaça de l'Om de Llanars

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, ha inaugurat les obres d'urbanització de la plaça de l'Om de Llanars. D'un pressupost de 177.084 euros, Governació ha finançat la remodelació amb 159.375 euros a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya. Amb les obres d'urbanització, a més de limitar l'accés als vehicles a la plaça, s'ha unificat tot l'entorn i s'hi ha instal·lat enllumenat i mobiliari urbà. També s'hi han plantat arbres de fulla caduca per donar-hi ombra. Pel que fa al nou paviment, és de formigó polit i combina dos colors de forma radial.

En total, el departament de Governació, a través del PUOSC 2008-2012, ha finançat 5 actuacions al municipi de Llanars, l'Àrea de lleure al camp de tir, l'Abastament d'aigua al nucli de la Rossa, la Plaça de l'Om, la Millora de l'accés del nucli de Llanars pel carrer de Morer i l'Abastament d'aigua de la zona d'Espinalba, amb un aportació de 658.77,80 euros.

Pel que fa la comarca del Ripollès, el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya del quinquenni 2008-2012, finança un total de 111 actuacions amb una aportació econòmica del departament de 14.793.543 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.