Urbanisme

Silla no pot acabar les obres encetades a la Torre i a la Casa de Cultura

La construcció de les obres públiques generals, signifiquen importants injeccions econòmiques per als municipis afectats, concretament l'1% dels costos de l'obra. L'AVE ha estat, de moment, la darrera oportunitat per a Silla d'obtenir aquests diners, que sembla que s'han perdut, perquè o no s'ha tramitat cap projecte correctament per part dels serveis tècnics municipals, o el ministeri no n'ha acceptat cap, per no considerar-los adequats.

Per la informació obtinguda, hi havia dues propostes a remetre: la Casa de la Cultura i les excavacions arqueològiques de la Torre. Finalment, l'alcaldia imposà el seu criteri, que coincidia amb el dels arquitectes. El ministeri no acceptà la proposta presentada i ni l'arquitecte municipal, ni l'arquitecte contractat, aconseguiren del ministeri un canvi d'opinió.

A hores d'ara, es dóna la circumstància, però, que, sense la important injecció econòmica d'aquest 1%, cap d'aquestes dues obres puguen assolir la culminació que els correspon, tractant-se d'una ciutat declarada d'interès turístic, com és Silla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.