Urbanisme

montgat

La millora de carrers de les Costes, a punt

Es faran accessibles i es renovaran els serveis en un pla que durarà anys

El president de la Diputació, Antoni Fogué, i l'alcalde de Montgat, Jordi Ràmia, van presentar ahir la primera fase dels treballs de millora d'alguns carrers del barri de les Costes. Les primeres actuacions, que tenen un cost de 300.000 euros i que començaran a primers de l'any que ve, se centren en dos carrers. Al de Baix, es reordenarà l'aparcament, es faran noves voreres i es renovarà l'asfalt de la calçada. D'altra banda, en un tram de la pujada de les Costes s'implantarà una plataforma única per garantir l'accessibilitat, mentre que en un altre s'ampliarà la vorera. En tota l'àrea, a més, es col·locaran punts de llum i es milloraran i completaran les xarxes d'aigua, clavegueram i gas, i se soterrarà el cablejat de les xarxes de telefonia i electricitat.

El compromís de totes dues administracions –que financen el projecte– és executar dues fases més, el cost de les quals arriba als 1,1 milions d'euros i que s'estima que podrien enllestir-se en uns tres anys, depenent dels recursos disponibles i del ritme de les obres. Llavors, també s'haurà millorat l'accés d'ambulàncies i altres vehicles d'emergència a diferents carrers del barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.